Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb je vakantiestress? Gelukkig is er Zylkène voor je dier!

Terug naar overzicht

Voor heel wat dieren is een vakantieperiode lang niet zo ontspannen als voor hun baasjes. Een  dierenpension, een vakantiewoning of een hotel maar ook vakantieopvang bij vrienden kan sommige dieren behoorlijk uit balans brengen. Gelukkig is er Zylkène! Dit voedingssupplement, met alpha-casozepine (op basis van melkeiwit), bezorgt je dier een ontspannen gevoel zonder dat het suf wordt. Zo kunnen dieren zich rustiger aanpassen aan de nieuwe omgeving of personen.

Hoe werkt het?
Geef de eerste capsule(s) Zylkène reeds 5 tot 7 dagen voor je op vakantie vertrekt. Je dier merkt immers alle voorbereidingen waardoor hij/zij misschien al onrustig wordt. Maar ook tijdens het verblijf in het hotel, het pension of  bij familie of vrienden mag men Zylkène blijven geven. Het is een volkomen natuurlijk en smakelijk voedingssupplement dat langdurig gebruikt mag worden.

Zylkène is bovendien heel eenvoudig in gebruik
Je hoeft je dier slechts 1x daags, 1 of 2 capsules te geven. Is je hond of kat hier niet zo’n fan van? Dan mag je de capsule openen en het smakelijke  poeder ook door het voer mengen.

Vraag advies aan je dierenarts
Zylkène is verkrijgbaar bij je dierenarts en beschikbaar in 3 verpakkingen:

  • 75mg: voor katten en kleine honden
  • 225mg: voor middelgrote honden
  • 450mg: voor grote honden

Meer tips
Welke vakantie “oplossing” je ook kiest: het is belangrijk dat je dier ook een leuke tijd heeft!  Wil je graag nog meer vakantietips over reizen met je dier, een verblijf in een pension of bij een oppas? Bezoek dan zeker onze pagina over reizen met honden of katten, of download deze vakantiefolder. Zo kan je binnenkort met een gerust hart en zonder stress op reis vertrekken.